ОСТАННІ НОВИНИ

Коаліція збирає Майдан

|

Представники коаліції збирають на Майдані Незалежності в Києві своїх прихильників, щоб підтримати діючий в країні уряд та Верховну Раду.

На площі вже зібралось більше тисячі прихильників Соціалістичної, Комуністичної партій та Партії регіонів. Колони ще підтягуються.

Як повідомляють організатори заходу, чітких дій на сьогоднішній день вони ще не мають. Водночас вони зазначають, що однозначно буде проведено мітинг, на якому виступлять як народні депутати від коаліції, так і звичайні громадяни, які висловлять свою позицію з приводу підписання Президентом указу про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, який, на їхнє переконання, є неконституційним.

Люди, які прийшли на Майдан Незалежності, тримають прапори СПУ, КПУ та Партії регіонів. Це як представники молоді, так і люди старшого віку.

На тій стороні Майдану Незалежності, де встановлено стелу Незалежності України, соціалісти та комуністи поставили близько десятка агітаційних палаток наметів. На протилежній стороні Майдану зібрались представники Партії регіонів, які розбили там імпровізоване наметове містечко з одинадцяти маленьких наметів.

Організатори акції не виключають, що згодом на Майдані Незалежності буде встановлена сцена, як це було у 2004 році. Вони також повідомляють, що перебування прихильників коаліції на головній площі столиці залежатиме від того, як розгортатимуться події у Верховній Раді, і від того, які рішення прийматиме Президент України, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *