ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Пора» оголосила мобілізацію для захисту української державності

|

Львівська «Пора» квітня оголосила мобілізацію своїх членів для захисту української державності. Про це повідомив голова фракції «Пора» у Львівській міській раді Петро Адамик.

«Ще вчора у Київ відбули 48 пористів, у тому числі голова Львівської обласної організації Володимир Квурт, голова Львівської міської організації Маркіян Іващишин, депутати Львівської міської ради Іван Кардаш і Олег Білоус. Загалом плануємо вже невдовзі відправити до Києва 800 активістів із Львівської області», – розповів Адамик.

Адамик повідомив, що мобілізаційні пункти у Львові діятимуть в офісі «Порі» на вул. Наливайка і в центрі міста, біля Оперного театру.

Громадянська Партія „ПОРА” у Києві взяла під свій захист усі адміністративні споруди, стосовно яких може бути вчинено неправомірні дії.

ГП „ПОРА” звернулася до союзників-учасників Комітету Національного Порятунку з ініціативою провести негайне зібрання для координації дій та розробки узгодженого плану. 2 квітня Президент України Віктор Ющенко підписав указ про розпуск парламенту. Позачергові вибори призначено на 27 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *