ОСТАННІ НОВИНИ

У нічліжці – новий директор

|

Призначено нового директора Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян. Ним став Олександр Гресик, який раніше очолював Осередок підтримки для безпритульних громадян при Шпиталі ім. Митрополита Андрея Шептицького. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На новій посаді Олександр Гресик координуватиме роботу зі соціального супроводу бездомних громадян, які перебувають у медичних закладах або проживають у родичів чи знайомих та потребують поновлення документів.

За період роботи від 1 листопада до 29 березня в Центрі зареєструвалося 72 особи, 32 людей отримали юридичні консультації, а 20 осіб отримали прописку за юридичною адресою закладу.

Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян було створено при управлінні соціального захисту Львівської міської ради; він розпочав свою діяльність у листопаді минулого року. У Центрі здійснюють реєстрацію бездомних громадян та людей, які через різні обставини не можуть зареєструвати своє місце проживання та відповідно реалізувати свої права – виробити чи поновити паспорт, отримати медичну та соціальну допомогу, зареєструвати шлюб, брати участь у виборах тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *