ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія не знає, куди подіти селян з вулиці Сянської

|

У мерії не знають, що робити зі стихійною торгівлею по вулиці Сянській, що за ринком «Добробут». Як один з варіантів облаштування більш-менш цивілізованих умов торгівлі, міськвиконком розглядає можливість встановлення столиків для молочної групи товарів.

Однак, одностайної думки щодо вирішення проблеми члени виконкому не мають. Одні вважають, що територія ринку, включно зі стихійною торгівлею на Сянській, має бути звільнена, оскільки раніше міська влада потратила чимало зусиль та коштів для вивільнення цієї ділянки під будівництво готелю. Інші – для досягнення порядку в міській раді вартувало б піти на тимчасовий компроміс з адміністрацією ринку.

«Просто розігнати селян не можна. Це буде неефективно, бо вони підуть торгувати в інше місце. Тому ми пропонуємо забрати перекупщиків, а для селян, які торгують молоком та сиром зранку ставити столики. По обіді їх можна буде забирати», – зазначив директор Департаменту економічної політики ЛМР Олег Синютка.

Натомість член виконкому Василь Білоус вважає, що цей ринок нікому не потрібен, а відтак виступає за його якнайшвидшу ліквідацію. «Я категорично проти того, щоб там була торгівля. Міська рада свого часу потратила значні кошти, щоб вивільнити ділянку в центрі міста під будівництво готелю», – сказав він.

Наразі остаточного рішення щодо стихійної торгівлі на Сянській виконком не прийняв. Міський голова Львова Андрій Садовий вирішив, що це питання ще має бути добре обговорене.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *