ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський погрожує розпуском Львівської облради

|

Народний депутат України від Партії регіонів Олексій Радзієвський повідомив, що на наступній сесії Верховної Ради України буде внесено законопроект, який дозволить розпустити Львівську обласну раду. Про це він заявив під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові.

«Ми розпустимо Львівську обласну раду, щоб їх «гарячі голови» не маніпулювали думкою людей. І це буде законно», – сказав він.

Пана Радзієвського обурюють заяви, які час від часу продукує Львівська обласна рада. Зокрема, йдеться про одну з останніх сесій, на якій депутати прийняли заяву про необхідність розпуску парламенту. За його словами, у ВР знайдуться люди, які підтримають його. «Це 259 офіційних депутатів, що входять до коаліції, та 50 тих, що точно підтримають мене», – зазначив Радзієвський.

Він також зазначив, що викликають обурення висловлювання деяких депутатів та голів ЛОДА та обласної ради. «У мене в портфелі є стенограма зі сесій обласної ради й окремі висловлювання депутатів та керівників області, які йдуть не на користь суспільству», – сказав він.

«Коли ми розпустимо обласну раду, Денькович більше не дозволятиме собі чинити провокації, як в історії з «Львівоблавтодором», – сказав Радзієвський.

Нагадаємо, учора Іван Денькович, голова ЛОО БЮТ заявив про те, що коаліціянти, на чолі з Партією регіонів, насильно змушують працівників «Львівоблавтодору» їхати в Київ та відстоювати позицію Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *