ОСТАННІ НОВИНИ

Створено робочу групу для розроблення базових тарифів на квартирну плату

|

Розпорядженням міського голови від 29.03.07 створено робочу групу, яка буде розробляти базовий тариф на квартирну плату, передає прес-служба міської ради. До 20 квітня 2007 року на розгляд виконавчого комітету ця група повинна надати пропозиції щодо розміру тарифу.

До складу групи ввійшли посадовці міської ради, економісти, спеціалісти з питань житлово-комунального господарства. Контролювати, як виконують розпорядження, має директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради п. Марію Желіско.

«Йдеться про формування диференційованого тарифу відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 560, яка передбачає формування тарифу за кожним будинком зокрема. Перелік видів робіт (20 видів) із обслуговування житлового фонду передбачає вивіз сміття, величину прибудинкових територій, площу сходових маршів, інші специфічні характеристики кожного будинку. Зараз усі ЛКП Львова вже працюють над паспортизацією та інвентаризацією житлового фонду, з метою впорядкування інформації про будинки», – повідомила Зінаїда Лапан, членкиня робочої групи, начальниця відділу економіки Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *