ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада продовжила термін дозволів на розміщення кіосків

|

Львівська міська рада вирішила продовжити термін дії дозволів на розміщення малих архітектурних форм до 31 грудня цього року. За це проголосував 81 депутат.

Ухвала також визначає, що депутати спільно з Департаментом економічної політики зобов’язуються розглянути всі заяви на розміщення МАФів, які надійшли до мерії ще до моменту призупинення встановлення малих архітектурних форм. Нагадаємо, таке рішення міська рада прийняла 1 грудня 2005 року.

Відтак до першого червня міськрада повинна дати дозвіл або аргументовану відмову підприємцям на розміщення МАФів. «У випадку позитивного прийняття рішення дозвіл видається терміном до 31 грудня цього року з попередженням про можливий демонтаж. Якщо місце розміщення МАФу не буде включене у схему, затверджує міська рада», – зазначено в ухвалі.

Згідно з нею, до першого червня Департамент економічної політики також має подати на затвердження сесії Правила розміщення малих архітектурних форм у Львові та порядок надання дозволів на розміщення і відкриття об’єктів торгівлі та сфери послуг. До моменту затвердження Положення нові дозволи суб’єктам господарювання міська рада не видаватиме.

А до 15 травня у Львові має бути проведений конкурс на кращі проекти малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності, які стануть типовими для нашого міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *