ОСТАННІ НОВИНИ

Президент підпише указ про розпуск парламенту у чистий четвер – Курпіль

|

Президент підпише указ про розпуск парламенту у чистий четвер, – переконаний народний депутат України, БЮТівець Степан Курпіль. «Президент заявив, що не підпише у четвер указ про розпуск парламенту, однак він сказав, що в цей четвер не підпише. А я дозволю собі сказати, що він може підписати його у чистий четвер і зробить українцям прекрасний подарунок до Великодніх свят», – зазначив сьогодні під час прес-конференції нардеп.

На його думку, зараз Президент України має всі юридичні підстави розпустити парламент. Тому, переконаний БЮТівець, чекати на роз’яснення Конституційного Суду не обов’язково. «Хто захоче, може отримати роз’яснення після підписання», – зазначив Степна Курпіль.

Основна причина, яку називає прихильник розпуску – фальсифікація виборів. Однак йдеться не про давні закиди щодо фальсифікації результатів голосування, а про перипетії у Верховній Раді: «Фальсифікують результати волевиявлення народу: на очах громадськості купують чи шантажують депутатів, перетягуючи їх у пропарламентську більшість».

Важливим, на думку пана Курпіля є і те, що в Україні зараз присутні як економічна так і політична кризи. Відтак, конче потрібні вибори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *