ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові навчають кандидатів у прийомні батьки

|

Навчання кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі дитбудинків сімейного типу проводять у Львові на базі монастиря сестер-служебниць на вулиці Пасічній, передає прес-служба Львівської ОДА.

Зараз курс підготовки проходять 15 осіб – 5 сімей та 2 особи – кандидати у прийомні батьки, 1 сім’я та 1 особа – кандидати в батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу та 8 соціальних працівників, які здійснюватимуть соціальний супровід цих сімей після їх створення.

На навчанні є сім’ї зі Львова та Дрогобича, а також Перемишлянського, Пустомитівського, Мостиського, Сколівського, Золочівського, Городоцького районів. Заняття проводять по п’ятницях (16,23,30 березня, 13,20,27 квітня 2007 року).

У Львівській області організовує і проводить навчання Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Планування навчання здійснюють відповідно до запитів районних/міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, що проводять попередню роботу з кандидатами.

У 2006 році навчання пройшли 5 сімей та 4 особи кандидати в батьки – вихователі ДБСТ, 36 сімей, 3 особи кандидати у прийомні батьки. Усього 89 осіб. Станом на 01.01.2007 року у Львівській області створено 27 прийомних сімей, у яких виховують 38 прийомних дітей, та 3 дитячих будинки сімейного типу, у яких виховують 18 дітей-вихованців.

Із питаннями створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу можна звернутися у Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за телефонами 261-09-42, 261-09-37.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *