ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах говоритимуть про національно-патріотичне виховання молоді

|

У Бродах говоритимуть про роль громадської активності шкіл у формуванні національно-патріотичного виховання молоді. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, 27 березня в приміщенні Бродівського педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича відбудеться міжрайонна конференція „Роль громадської активності шкіл у формуванні духовного та національно-патріотичного виховання сучасної молоді”.

У конференції візьмуть участь учнівські лідери 9-10 класів, активні вчителі Бродівського, Буського та Золочівського районів, представники дитячих, молодіжних громадських організацій та об’єднань і представники державних структур роботи з дітьми та молоддю. Загальна кількість учасників – 220 осіб.

Організатори конференції – Львівська обласна молодіжна громадська організація «Горизонт» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА, районними відділами освіти РДА, за підтримки управління у справах сім’ї, дітей та молоді Львівської обласної державної адміністрації.

Конференція – перший етап реалізації комплексної програми «Розвиток молодіжного руху в сільських громадах», спрямованої на пошук та підготовку лідерів у молодіжному середовищі, розвиток молодіжного руху в районах Львівської області, консолідацію молодіжного середовища навколо ідеї державницького, патріотичного світогляду. Наступними заходами в межах виконання програми буде кілька лідерських шкіл, спрямованих на виховання та розвиток особистих лідерських якостей молодих лідерів, сприяння набуттю практичних навичок менеджменту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *