ОСТАННІ НОВИНИ

Обшук в Луценка розгляне позачергова сесія Львівської облради

|

„Наша Україна” вимагає скликання позачергової сесії Львівської обласної ради у зв’язку із політичною ситуацією в країні, повідомляє офіційний сайт обласної організації НСНУ. „Нашоукраїнці” вважають, що окрім первинних вимог – прийняття заяви до голови ДПА України з приводу повернення у Львівську податкову Юрія Лепецького, – зараз на часі ставити питання про початок масових репресій в Україні.

< P >„Не було жодної підстави для обшуку квартири лідера „Народної самооборони” Юрія Луценка, до того ж його було проведено з порушенням законодавства. Це обурює львівських нашоукраїнців. Ланками цього ж ланцюга є провокація з виявленням зброї у Києві, введення цензури на УТ-1 тощо. І ми не можемо мовчати”, – сказав депутат облради від НСНУ Олександр Старовойт.

< P>За його словами, ініціатива щодо проведення сесії, виходить спільно від „Нашої України” та БЮТ, водночас депутат облради переконаний, що її підтримають усі, без винятку політичні сили, представлені у Львівській обласній раді. За попередніми даними, така сесія може відбутися ще цієї п`ятниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *