ОСТАННІ НОВИНИ

Кримінальну справу проти Сала закрили ще місяць тому

|

19 лютого рішенням Печерського районного суду м. Києва кримінальна справа, порушена відносно генерал-майора міліції, екс-начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала, визнана безпідставною і закрита. Рішення суду набрало законної чинності. Про це повідомили в прес-службі Олега Сала.

«Порушуючи вимоги ст.94 і ст.98 КПК України в постанові (про порушення кримінальної справи) від 26.08.2005 р. відсутні необхідні і достатні підстави ухвалення рішення про порушення кримінальної справи відносно колишнього начальника УМВС України в Львівській області Сала О.М. за ознаками злочинів, передбачених ст.157 ч.2., ст.364 ч.3 КПК України, у зв’язку з чим ця постанова підлягає скасуванню, а в порушенні кримінальної справи відносно Сала О.М. за ознаками злочинів, передбачених ст.157 ч.2., ст.364 ч.3 КПК України, слід відмовити через відсутність в його діях складу злочину», – наголошується в рішенні Печерського суду.

За інформацією прес-служби, зараз генерал-майор Олег Сало перебуває в Києві, передає «proUA».

Нагадаємо, екс-начальник УМВС Львівській області, депутат Львівської облради Сало був оголошений в розшук 18 квітня 2005 року. Проти нього Генеральною прокуратурою України порушено дві кримінальні справи: по ст.157, п. 2 (перешкоджання здійсненню виборчого права) і за ст. 364, п. 3 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *