ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник відбув у Мілан на міжнародну конференцію

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник бере участь у міжнародній конференції «Транспорт і довкілля: глобальний виклик. Технічні і політичні рішення проекту V транспортний коридор», яка проходить у Мілані. Про це повідомила прес-секретар голови ОДА Іванка Попович

Сьогодні в присутності найвищих європейських політичних і наукових діячів заплановане офіційне представлення Проекту розвитку V Транспортного коридору. Свою участь у цьому заході підтвердили Комісар ЄС з питань науки і досліджень Я.Поточнік, Комісар ЄС з питань екології С.Дімас, представники Європейського Парламенту М.Гроте та Х.Крамер, а також міністри з питань довкілля і досліджень країн-членів ЄС, президенти єврорегіонів та науковці з США, Китаю, Японії, Бразилії, Індії та ін.

На завтра заплановане підписання міжнародного документа, що став би початком реалізації Проекту розвитку V Транспортного коридору з врахуванням впливу на довкілля.

На конференцію керівник Львівщини прибув на запрошення керівника організаційного комітету Європейської комісії та Центру спільних досліджень др. Джовані де Санті. Запрошенню передувало узгодження фінансування з боку Європейського банку реконструкції та розвитку української частини V Транспортного коридору та відвідини др. Джовані де Санті Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *