ОСТАННІ НОВИНИ

Львів першим побачить, як Гришко «переверне оперу з ніг на голову»

|

Сьогодні у Львівській опері стартує проект Володимира Гришка «Обличчя нової опери» – шоу-програма, яка поєднуватиме класичну оперу з видовищністю та епатажністю. Цього разу народний артист України Володимир Гришко дебютує як режисер і продюсер.

У проекті візьме участь 115 осіб, зокрема вихованець Володимира Гришка 17-річний Віктор Мельник, новаторський театр на ходулях, балет «Віват», прима-балерина Катерина Алоєва. «Я не хвилююся, я вже достатньо нахвилювався. Це мій проект, моє бачення. Я хочу перевернути оперу з ніг на голову. Те, що це проект сміливий, неординарний, – це факт. Я наче кинув рукавичку. Це буде дуель. Але не я перший. Такі проекти робили Лучано Паваротті, Монсеррат Кабальє», – розповів співак під час прес-конференції.

Володимир Гришко також сказав, що у Львові він черпає натхнення, тому саме львів’яни першими побачать «Обличчя нової опери». «Але не думайте, що Гришко є тим обличчям, моє обличчя відоме, я входжу до п’ятірки найкращих тенорів світу. Обличчя нової опери – це маленький хлопчисько з голосом ангелятка Віктор Мастика».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *