ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада "врізала" дітям час на комп’ютерні ігри

|

Міська влада Львова хоче, щоби власники комп ’ ютерних клубів не розглядали дітей, як своїх основних клієнтів. Із цією метою Львівська міська рада прийняла ухвалу, якою обмежила час перебування неповнолітніх у комп ’ ютерних закладах міста.

Відтепер влітку діти можуть бавитися в клубах від 14 до 22 години, узимку – до 21-ої. «Нам не все одно, де знаходяться наші діти. Уночі вони мають спати, а вдень – вчитися», – зазначив автор ухвали, депутат ЛМР Анатолій Забарило.

Із текстом ухвали цілком згідна Асоціація комп ’ ютерних закладів Львова. Її правовий захисник Андрій Бурий обіцяє, що Асоціація також докладе багато зусиль для того, щоби проконтролювати виконання ухвали. «Кожен член Асоціації буде виконувати рішення міської ради. Якщо буде зафіксовано порушення, ми ставитимемо питання про виключення комп’ютерного клубу з нашої організації і клопотатимемо про його покарання», – запевнив він.

Згідно з ухвалою, за порушення ліміту часу перебування неповнолітніх у комп’ютерних закладах діяльність останніх можуть призупинити або ж взагалі закрити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *