ОСТАННІ НОВИНИ

Проект рішення про порядок встановлення вивісок у Львові не треба приймати – представництво Держпідприємництва

|

Представництво Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва у Львівській області заявляє, що приймати проект рішення про порядок встановлення вивісок у Львові не можна, бо він суперечить чинному законодавству, передає прес-служба представництва. На думку керівника представництва Ярослава Кашуби, слід скасувати і чинне рішення виконкому, що регулює це питання.

. Аналізуючи цей проект рішення “Про порядок встановлення вивісок у місті Львові” представництво Держпідприємництва України у Львівській області надало Львівській міській раді низку зауважень до проекту. Як зазначив голова представництва Ярослав Кашуба, проект рішення порушує вимоги статті 4 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», яка передбачає, що тільки законами, які регулюють відносини, пов’язані з одержанням документів дозвільного характеру, встановлено необхідність одержання документа дозвільного характеру.

Законами України не передбачено документ дозвільного характеру, який регламентує встановлення вивіски.

На думку Держпідприємництва України, якщо на фасаді будинку, приміщення, яке займає суб`єкт господарювання, розміщено вивіску з його назвою, а саме – вивіска має інформаційний характер і не містить закликів до придбання товару чи послуги – отримання дозволу на розміщення об`єкта зовнішньої реклами непотрібно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *