ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському районі торгівців з тротуарів «переселяють» на ринки

|

У п’ятницю, 9 березня Шевченківська районна адміністрація спільно з районним відділом міліції провели рейд з метою ліквідації стихійної приринкової торгівлі, передає прес-служба міської ради.

Зокрема, біля ринку «Старий лицар» на пр. Чорновола, 67 повністю звільнено від несанкціонованої торгівлі тротуари: усіх людей, що торгували сільськогосподарською продукцією, забезпечили місцями на ринку. На тих, хто торгував промисловими продуктами у невстановлених місцях, складено протоколи. До рейду було залучено 12 дільничих інспекторів.

«На ринках «Тополя» на вул. Мазепи та «Збоїщанський» на вул. Грінченка є замало торгових місць, тому селяни «окуповують» територію навколо ринку. Зараз ми працюємо над тим, щоби вирішити проблему, тому повністю ліквідувати стихійну торгівлю поки що не вдається», – повідомив заступник голови Шевченківської адміністрації Юрій Сахно.

Нагадаємо, що в.о. голови Шевченківської районної адміністрації Ярослава Білостоцька провела нараду з власниками ринків району щодо виділення місць для тих, хто торгує сільськогосподарськими продуктами. Крім того, біля ринків розклеєно оголошення про заборону стихійної торгівлі та про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення. «За порядок на території біля ринку відповідальні власники ринків, тому вони повинні сприяти у вирішенні проблем з несанкціонованою торгівлею», – каже Юрій Сахно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *