ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко не буде радником Президента

|

Лідер руху Народна самооборона Юрій Луценко написав заяву про звільнення з посади радника Президента. Про це він повідомив під час прес-конференції у Львові. “Я написав заяву на звільнення з посади радника, щоби Мороз не звинувачував мене у тому, що я використовую адмінресурс під час поїздок по регіонах” – сказав він.

Водночас Ю.Луценко сказав, що сьогодні у Львові буде обрано координаційну раду НСО в регіоні. “Ми приймаємо всіх активних людей, здатних захищати інтереси громади” – підкреслив він. За словами Ю.Луценка, потім буде проведено “праймеріз”, тобто вибори лідера місцевого осередку НСО і не тільки у Львові, але й по всіх регіонах. “Я прийму цей вибір громади” – сказав він.

Щодо маршу справедливості на Київ, то його остаточна дата ще не визначена – її визначать наприкінці місяця. А поки що лідер НСО готується до наступної суботи – на цей день призначено відвідини лідера НСО Харкова. “Ми знаємо про ті провокації, які готують нам в Харкові, але я сподіваюся, що ми їх уникнемо, як це було в Одесі ” – наголосив лідер НСО.

Ю.Луценко сьогодні проводить в центрі Львова мітинг о шостій вечора. Годину перед тим запланований концерт низки виконавців. Як запевнив Ю.Луценко, ніяких танців не буде, “буде патріотична музика і чесна розмова про сьогоднішню ситуацію”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *