ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТівці та нашоукраїнці створять міжпартійну координаційну раду

|

В рамках угоди, яку сьогодні у Києві підписали керівники усіх обласних організацій «Нашої України» та БЮТ передбачено створення міжпартійної координаційної ради, до складу якої увійдуть по 5 представників від кожної сторони. Про це повідомив заступник голови Львівськоїміської організації НСНУ Василь Трач.

У коментарі «Прес-Тайму» він також розповів, що сьогодні підписано дві угоди: між обласними партіями НСНУ та ВО «Батьківщина» і блоками «Наша Україна» та БЮТ. Угоди передбачають основні принципи співпраці і зобов`язання сторін.

Протягом 30 днів обласні партійні організації мають спільно сформувати план дій по реалізації своїх виборчих програм та подати на затвердження координаційної ради.

За словами Трача, план дій передбачатиме: узгодження партійного керівництва депутатськими фракціями у місцевих радах, узгодження дій щодо проведення спільних політичних акцій; спільна розробка регіональних програм соціально-економічного розвитку регіону: єдина кадрова політика; спільні заяви та звернення; надання узгоджених оцінок діям та намірам органам виконавчої влади на місцях

Останній пункт угоди також передбачає спільні дії щодо регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги, реалізації та оренди комунального майна.

Іван Денькович у коментарі агентству зазначив, що БЮТ не наполягатиме на зниженні у Львові тарифів на 15%. «Тепер ми спільно прийматиме рішення. Це була просто пропозиція – знизити тарифи на 15%. Тепер буде економічне обґрунтування. Можливо зниження буде на 20%, можливо – на 10%, але це вже будуть спільні пропозиції», – зазначив він.

Іван Денькович також повідомив, що аналогічні угоди будуть підписані на рівні районів і міст Львівської області.

«Ми узгодимо де в нас є проблеми і зберемо у Львові керівників партійних організацій та фракцій, так я це було зроблено на рівні Києва, і підпишемо ці угоди», – додав він.

Такі ж угоди сьогодні у Києві підписали керівники всіх регіональних організацій і фракцій Нашої України» та БЮТ.

Як повідомлялось, 9 лютого голова ради «Нашої України» Віктор Балога і лідер БЮТ Юлія Тимошенко підписали директиву про спільну опозиційну діяльність у ВРУ та про об`єднання зусиль фракцій у місцевих радах усіх рівнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *