ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не захотів бути мером року

|

Міський голова Львова Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з номінації «Міський голова року» програми «Людина року – 2006» . У листі до президента програми Аркадія Райцина, львівський мер пише, що наразі не зробив усього, чого обіцяв виборцям.

«Для мене в елика честь бути лауреатом цієї програми, бо переконаний, що Львів й справді заслуговує на таку високу оцінку. Зворушений Вашою увагою до тих справ, які ми робимо у Львові. Водночас хочу поінформувати Вас про моє рішення . До нього мене спонукали прості аргументи – нова команда міської ради зробила лише соту долю того, що потрібно місту. Поки ми можемо завдячувати лише невичерпаному кредиту довіри, який львів’яни мають до нової влади », – пише мер.

Нагадаємо, що згідно з результатами моніторингу громадської думки “Рейтинг мерів міст та рівень довіри до політичних партій”, що його провели ГО “Демократичні ініціативи молоді” та Спілка молодих політологів України, мер Львова отримав найнижчий рівень довіри у громадян серед міських голів обласних центрів України.

З результатом 2,4 бала за десятибальною шкалою він опинився на останній сходинці рейтингу. Як інформує “Львівська газета”, на думку більшості львів’ян, добре працювати мерові не дають саме його особисті якості. Так вважає 67,9% опитаних. 12% звинувачує місцеву раду, 11% — чиновницький апарат. Іще 5% мотивують його погану роботу відсутністю фінансування з Києва, 2,8% — недосконалим законодавством, 1,3% причиною вважає недостатність повноважень “батька” міста, а 3,8 — місцеву опозицію. 2,5% респондентів не змогли визначитися, чому все-таки вони не довіряють Андрію Садовому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *