ОСТАННІ НОВИНИ

Герман змусить прем’єра та президента дійти згоди

|

Народна депутатка від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що президент України та прем’єр-міністр мають дійти згоди і депутати змусять їх дійти такої згоди своєю позицією в парламенті. Про це вона сказала сьогодні під час прес-конференції.

“Депутати, парламентська більшість і також “Наша Україна”, вони хочуть, щоби між лідерами було порозуміння. Тому ми підтримаємо кожного, кого подасть президент після консультацій з прем’єром. Не може так бути, щоби між ними не було згоди, між ними мусить бути згода і ми їх змусимо дійти цієї згоди свою позицією в парламенті”, – сказала вона.

На думку депутатки, президент і прем’єр мають працювати в одній зв’язці і результат їхньої співпраці завжди підтримають парламентарі. На думку Г. Герман, парламент завжди підтримає їхнє порозуміння, бо вся Україна прагне порозуміння лідерів”.

Вона вважає, що протистояння між обома лідерами “творять оточення президента і прем’єра, не побоюся це сказати”. “Оточення зривають із цього свої дивіденди, вони знають, чому вони хочуть зворогувати прем’єра із президентом”, – сказала Г. Герман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *