ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явилося 137 ресторанчиків

|

Минулоріч у Львові видано 137 дозволів на розміщення об’єктів ресторанного господарства, з них 33 – з цілодобовим режимом роботи, близько 50% цих об’єктів розташовано у житлових приміщеннях. Про це зазначено у проекті рішення «Про встановлення режимів роботи підприємств торгівлі та ресторанного господарства», розробником якого є управління економіки Львівської міської ради.

У проекті рішення також зазначено, що «в той же час у виконавчі органи надходять звернення від мешканців міста про порушення звукового режиму та громадського порядку від роботи закладів ресторанного господарства, розташованих на перших поверхах житлових будинків, а також окремо стоячих об’єктів, розміщених у спорудах малих архітектурних форм. Щорічно надходять понад 10 таких звернень, які у встановленому порядку розглядаються, а у випадках підтвердження фактів, режими роботи таких закладів переглядаються у сторону зменшення». Передає ЗІК.

За словами завідувача сектору торгівлі та тендерних закупівель відділу економічного розвитку управління економіки Львівської міської ради Наталії Головко, найбільше скарг громадян надходить щодо об’єктів ресторанного господарства, розташованих на проспектах Шевченка і Свободи. «Коли надходять такі скарги, ми звертаємося до районної санепідемстанції, аби їхні працівники провели заміри шуму. Водночас ми робимо запити у районні відділи внутрішніх справ. Якщо і туди надходили звернення щодо того чи іншого ресторанного закладу, ми виносимо своє рішення», – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *