ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації Львова вимагають сьогодні зменшити тарифи

|

Представники громадських організацій Львова вважають, що вже сьогодні необхідно вплинути на ситуацію щодо тарифів. Чинний тариф необхідно негайного зменшити на 20 відсотків, тобто приблизно до 150 грн. та перевести його в сезонний. Таку позицію вони оприлюднили у своєму зверненні до громадськості, депутатів Львівської міської ради та політичних партій.

Як йдеться у зверненні, міський голова та виконавча гілка міської влади причетні і несуть повну відповідальність за наслідки тарифної кризи. Водночас, на думку ГО Львова, політичні партії проявили повну бездіяльність у вирішенні цього питання.

«Сьогодні громадські організації заявляють про консолідацію під назвою «Об’єднаний громадський рух – альтернатива популізму політичних партій», Наша мета єдина – справедливий тариф. А найближчим заходом в напрямку її здійснення повинні бути не популізм та політиканство, а негайне зменшення існуючого тарифу. Ми вважаємо, що вже сьогодні необхідно вплинути на ситуацію шляхом негайного зменшення чинного тарифу (184 грн.) на 20 відсотків, тобто приблизно до 150 грн. та переведення його в сезонний», – йдеться у зверненні.

Громадські організації знову наголосили, що не братимуть участі у жодних політичних акціях, але не відмовляться від своєї участі у робочих групах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *