ОСТАННІ НОВИНИ

Міське управління освіти боротиметься з насиллям у школах

|

Управління освіти Львівської міської ради розробляє низку заходів, аби запобігти насиллю у місцевих школах. Як розповіла під час сьогоднішньої прес-конференції начальниця управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук, ведуться розмови з директорами шкіл, відбуваються спеціальні тренінги з вчителями тощо.

За словами Надії Оксенчук, такі бесіди не є показовими, адже головне, щоб вони дійшли до свідомості людей.

Крім того, начальниця управління освіти Львівської міської ради наголосила, що управління не в змозі заборонити дітям користуватися на уроках мобільними телефонами, адже це буде «ущемлення їхніх прав». Натомість, кожна школа може самостійно виробляти внутрішні правила, а серед них чи користуватися дітям стільниковими телефонами під час занять, чи ні.

Близько двох тижнів тому у Львівській школі №54 вчителька вдарила указкою по руці ученицю четвертого класу за те, що та на уроці користувалася мобільним телефоном. У результаті – указка розлетілася навпіл, а дівчинка опинилася у медпункті. Через деякий час вчителька написала заяву на звільнення за власним бажанням, правда, вдатися до такого рішення їй «порадив» директор школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *