ОСТАННІ НОВИНИ

Скасування тарифів на тепло може призвести до "дірки" в бюджеті міста на сотні мільйонів гривень – ГФЛ

|


Громадський форум Львова застерігає міську раду від скасування тарифів на теплопостачання, оскільки це може призвести до виникнення “дірки” в бюджеті на сотні мільйонів гривень. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив координатор ГФЛ Олег Мацех.

За його словами, скасування тарифу зараз призведе до ще більшого хаосу в цьому питанні. Адже для того, щоби затвердити новий тариф, потрібно ще кілька місяців. Відтак борги теплопостачальних організацій лише зростуть і ситуація ще більше ускладниться.

На думку представників ГФЛ, слід скасувати двоставковий тариф і внести до рішення виконкому зміни. Члени ГФЛ не можуть сказати, який тариф слід запропонувати, бо до цього часу не отримали всіх відповідних документів,. Однак вони вважають, що сума у 150 гривень за гігакалорію є значно ближчою до реального тарифу, аніж 180.

Такий тариф був би перехідним, кажуть представники ГФЛ. Аджеодразу ж після закінчення опалювального сезону, слід було б створити справжню комісію длявизначення величини тарифу на теплопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *