ОСТАННІ НОВИНИ

30 березня у Львові відкриють «Дозвільний офіс»

|

30 березня цього року у Львові відкриють «Дозвільний офіс» у приміщенні Шевченківської райадміністрації, що по вулиці Липинського, 11. Про це сьогодні під час громадських слухань проекту положення щодо порядку надання дозволів на відкриття об’єктів торгівлі повідомив начальник управління «Дозвільний офіс» Львівської міської ради Роман Назаровець.

За його словами, зараз у новому приміщенні проводять ремонт та формують кадри офісу. А вже 31 березня підприємці зможуть отримати всі необхідні дозвільні документи, не вистоюючи в довгих чергах.

Окрім того, як повідомив начальник управління економіки міськради Василь Цюник, відтепер звертаюсь лише з однією заявою підприємець зможе отримати відразу ж два дозволи: на територію та на підприємницьку діяльність.

У «Дозвільному офісі» кожного дня, за словами пана Назаровця, чергуватимуть представники різних управлінь та служб. Підставою для того став підписаний Меморандум про співпрацю між Львівською міською радою та головним управлінням МНС, Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, головним санітарним лікарем Львова та управлінням держнагляду охорони праці у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *