ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському районі борються зі стихійною торгівлею по-новому

|

У Шевченківському районі ліквідовують стихійну торгівлю за новими методами. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, для впорядкування стихійної торгівлі виконувач обов’язків голови районної адміністрації Ярослава Білостоцька провела нараду з директорами чотирьох ринків – «Збоїщанський» по вул. Грінченка, «Тополя» по вул. Мазепи, «Ряснянський» по вул. Шевченка та «Старий ринок» на пр. Чорновола.

На нараді директорів зобов’язали виділити місця на ринках для людей, які торгують сільськогосподарськими продуктами й заборонити їм займати тротуари. Крім того, біля ринків розклеєно оголошення про заборону стихійної торгівлі та про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення. «За приринкову торгівлю відповідальні власники ринків, тому вони повинні сприяти у вирішенні проблемних моментів», – зазначила Ярослава Білостоцька.

За її словами, щотижневі рейди, які здійснювалися з метою ліквідації стихійної торгівлі, не давали потрібних результатів, тому районна адміністрація вирішила проблему саме таким методом. «Якщо керівники ринків не наведуть ладу біля своїх територій, то ми залучатимемо до рейдових перевірок контрольно-ревізійні та фінансові органи. Це ще один з важелів упливу на власників ринків», – підсумувала в. о. голови Шевченківської районної адміністрації.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *