ОСТАННІ НОВИНИ

Костенко з Радзієвським теж мають що сказати про тарифи у Львові

|

Голова Української народної партії Юрій Костенко та голова ЛОО Партії Регіонів, народний депутат України Олексій Радзієвський також готові приїхати до Львова на сесію міськради та поділитися своїми баченнями вирішення проблеми тарифів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я зараз працюю над тим, щоби приїхати до Львова і взяти участь в засіданні сесії. Щодо ситуації, яка склалася в країні з тарифами я можу сказати, що наша політична сила має чітку стратегію, як вирішувати це питання. Тарифна проблема, яка постала – це є лише елемент відсутності в державі довгострокової енергетичної політики і її наслідки, з якими ми сьогодні боремося», – заявив Юрій Костенко.

В свою чергу Олексій Радзієвський заявив, що «проблема тарифів повинна вирішуватися спільними зусиллями органів місцевого самоврядування та держави». «Мають бути спільні зусилля. Я одержав запрошення міського голови Львова на сесію, одержав і звернення міського голови. Я буду робити все, аби приїхати у четвер на сесію міської ради до Львова. Зараз важко дати 100-відсоткову гарантію, але я спробую приїхати», – зазначив львівський регіонал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *