ОСТАННІ НОВИНИ

«Порист» Золотарьов приїде на сесію міськради

|

Голова політради ГП «Пора» Євген Золотарьов приїде 22 лютого на сесію Львівської міської ради на запрошення міського голови Андрія Садового. Про це повідомив голова Львівської обласної організації «Пора» Володимир Квурт.

«Пора» також подала заявку на проведення масового заходу під стінами Ратуші під час сесії міськради.

Нагадаємо, що вчора віце-президент Асоціації міст України, міський голова Львова Андрій Садовий запросив на сесію міської ради 22 лютого лідерів політичних партій, громадських рухів, представників Кабміну і ВРУ, щоб спільно поговорити про ситуацію з тарифами в Україні.

Нагадаємо, що 22 лютого відбудеться сесія Львівської міської ради, на якій заплановано розглянути питання тарифів на тепло.

На цю сесію раніше пообіцяла приїхати лідер БЮТ Юлія Тимошенко, щоб допомогти міській фракції відстоювати скасування двоставкового тарифу на тепло.

Як повідомляло агентство, 20 жовтня минулого року Львівський міськвиконком затвердив нові тарифи на теплопостачання. Тариф зріс більш як у два рази – до 180 грн/Гкал.

Рішенням не передбачено будь-якої компенсації розміру тарифу з бюджету.

Рішенням передбачено двоставковий тариф на тепло: протягом року споживачі сплачуватимуть за утримання обладнання теплоенерго, а в опалювальний період – ще і за отримане тепло.

Управління інженерного господарства ЛМР мотивувало введення двоставкового тарифу можливістю знизити навантаження на мешканців щодо оплати за тепло. Так, під час опалювального сезону за одну гігакалорію мешканці платитимуть 103,25 грн.

(„Львівтеплоенерго”) та 106,46 грн. („Залізничнетеплоенерго”). Окрім того, цілий рік львів`яни платитимуть за використання обладнання приблизно по 0,8 грн./м.кв. Передає «ПресТайм».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *