ОСТАННІ НОВИНИ

Готують план банкрутства теплопостачальних підприємств, які мають борги, – Садовий

|

Уже найближчим часом теплопостачальні підприємства, які мають борги з оплати за газ, можуть оголосити банкрутами. Принаймні саме таку інформацію з інсайдерських джерел отримав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Якщо брати Львів, то на сьогодні борги по оплаті за газ становлять 70 мільйонів гривень, на кінець опалювального сезону борг сягне 100 мільйонів. Який наступний крок ? Я вам скажу: з інсайдерських джерел я отримав інформацію, що готують план банкрутства теплопостачальних компаній, щоб забрати їх за борги. Але ми на це ніколи не підемо», – заявив міський голова під час сьогоднішньої прес-конференції.

На його думку, до такої ситуації можуть привести борги з оплати за газ. За словами міського голови, якщо за грудень населення розрахувалося за газ на 67%, то в січні ця цифра становить лише 40%. «Я думаю, що ті, хто продає газ, будуть ставити питання: якщо ви маєте борги і не можете розраховуватися, віддавайте майно. І з їхнього боку це буде логічно. Але чи це логічно для громади Львова і для громад інших міст? Думаю, що ні», – підсумував Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *