ОСТАННІ НОВИНИ

«Нашоукраїнці» підготували проект ухвали, у якому пропонують знову повернутися до сезонного тарифу на тепло

|

Фракція «Наша Україна» у Львівській міській раді підготувала проект ухвали «Про тарифну політику в теплопостачанні», яку буде запропоновано прийняти на четверговому засіданні сесії міськради. Про це сьогодні, 19 лютого, під час прес-конференції повідомив голова фракції Василь Трач.

Відповідно до запропонованого проекту ухвали, роботу львівського виконкому у сфері тарифоутворення пропонують визнати незадовільною. «Ми пропонуватимемо виконавчому комітету з наступного опалювального сезону відновити нарахування за теплопостачання за сезонним тарифом», – наголосив В. Трач. Окрім того, виконавчому комітету до 1 червня треба буде розробити нову тарифну політику, яка б гарантувала постійне поліпшення якості наданих населенню послуг, економічну обґрунтованість тарифів та захищеність малозабезпечених верств населення.

За словами В. Трача, підготований проект ухвали узгоджено з іншими фракціями міськради і вагомих зауважень до нього не було. Тож «нашоукраїнці» сподіваються, що за проект віддасть свої голоси більшість депутатського корпусу. На запитання, якою є реакція фракції БЮТ на те, що ініціативу скасування необґрунтованого двоставкового тарифу перехопили «нашоукраїнці», В. Трач зазначив: «Сьогодні ми ще раз будемо зустрічатися з представниками «Батьківщини», щоб ухвалу винести на сесію узгодженою. Серйозних розбіжностей з БЮТом щодо тарифів у нас немає. Ми тут нікого не «ламаємо». Нам не лаври важливі, а результат». Його однопартієць Богдан Бедрило додав, що господарські питання на кшталт тарифних не потрібно заполітизовувати. «Ми ж не пишемо на ухвалі, що це проект від «Нашої України»», – зазначив Б. Бедрило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *