ОСТАННІ НОВИНИ

П`ятак зустрівся з віце-маршалком Підкарпатського воєводства

|

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак сьогодні, 16 лютого, зустрівся з віце-маршалком Підкарпатського воєводства Богданом Жоньцою.

Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, під час зустрічі сторони обговорили напрямки співпраці Львівської області та Підкарпатського воєводства.

Зокрема, Валерій П’ятак підкреслив, що транскордонне співробітництво є пріоритетним завданням для Львівщини. За його словами, керівництво Львівщини приділятиме особливу увагу питанням розширення мережі пунктів пропуску через державний кордон України та розвитку транспортних коридорів. Як зазначив Валерій П`ятак, щодо транспортних коридорів на Львівщині є окреме доручення Кабінету Міністрів України.

Крім того, перший заступник голови ЛОДА наголосив на тому, що Львівщині необхідно використовувати досвід Польщі щодо залучення та освоєння коштів Європейських фондів.

„Сьогодні ми оновлюємо Протокол з Підкарпатським воєводством, який міститиме конкретні заходи, насамперед у галузях економіки, екології, розвитку транспортної інфраструктури. Слід синхронізувати спільні проекти з польськими колегами”,— підсумував Валерій П’ятак.

Участь у зустрічі також взяли заступник директора Канцелярії уряду Маршалка Марія Міхур-Зємба, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції головного управління економіки облдержадміністрації Оксана Музичук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *