ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція Львівщини проведе антинаркотичне відпрацювання

|

Антинаркотичне відпрацювання розпочалося сьогодні у Львівській області і триватиме до 25 лютого, повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк. За його словами, мета відпрацювання полягає в тому, щоби зібрати якомога більше інформації про реальний стан боротьби з наркозлочинністю.

Зокрема, йдеться про те, щоб виявити реальне число осіб, які регулярно вживають наркотичні засоби, осіб, які продають їх та місця реалізації наркотиків. Нового керівника міліції не влаштовують показники в боротьбі з поширенням наркотиків. “Цього року на облік поставлено 10 осіб з діагнозом “наркоманія” і 34 споживачі наркотиків. Це на один день роботи”, – сказав він.

Також турбує начальника міліції стан продажу сильнодіючих препаратів, зокрема трамадолу, через аптеки. “В Україні трамадолу виробляють у десятки разів більше від медичних потреб, решту продають в аптеках, і ми хочемо з’ясувати, які саме аптеки цим займаються”, – сказав начальник УМВСУ у Львівській області. Окрім того, він зазначив, що в міліції є факти продажу трамадолу біля навчальних закладів та на базарах.

Н а час відпрацювання буде створено посилені слідчо- оперативні групи з метою своєчасного реагування на злочини, пов`язані з незаконним обігом наркотиків.

Після закінчення відпрацювання буде проведено підсумкову нараду, на якій буде визначено основні напрями діяльності для подальшої нормалізації наркоситуації на території області.

Під час відпрацювання до Львова прибудуть фахівці з Києва, які, крім оперативної роботи, здійснюватимуть прийом громадян:

– УМВС України у Львівській області, м. Львів, пл. Григоренка, 3 (громадська приймальня, 1 поверх), 20.02.2007 року з 09.00 до 14.00.

– Червоноградський МВ УМВС України у Львівській області, м. Червоноград, вул. Володимирська, 8а (громадська приймальня, 1 поверх), 23.02.2007 року з 10.00 до 14.00.

Крім того, М. Цимбалюк закликав жителів області, які мають якісь дані про місця, де збувають наркотики, чи осіб, які їх продають або вживають, телефонувати на номер телефону довіри: 258-63-03 або в департамент боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України – 8(044) 256-11-00, 8(044) 289-13-24.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *