ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян навчають правил безпеки поводження з газом

|

Львів’ян навчають правил безпеки поводження з газом. Принаймні управління житлового господарства Львівської міської ради спільно з ВАТ „Львівгаз” за допомогою комунальних підприємств розповсюджують серед львів’ян листівки про безпечне користування газом.

Пам’ятки мають вручити усім мешканцям нашого міста. Поки що ВАТ «Львівгаз» надрукувало 50 тисяч примірників. Крім того, до 1 квітня управління житлового господарства розробить план заходів для вирішення питання незадовільного стану димовентиляційних каналів.

Зокрема, у «Пам’ятці по безпеці поводження з газом» зазначено головні правила користування газом і наголошено на тому, що в разі появи запаху газу в підвалах, під`їздах та на сходових майданчиках необхідно негайно викликати аварійну службу за телефоном 04.

В іншому розділі перераховано заборони. А саме: недопустимість залишати ввімкнені газові прилади без нагляду, допускати до користування газовими приладами і газобалонними установками дітей дошкільного віку, а також осіб, які не знають правил користування газовими приладами. Використовувати газ та газові прилади не за призначенням, користуватися газовими плитами для обігріву приміщень та інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *