ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий – злісний порушник регламенту міської ради

|

Міський голова Львова Андрій Садовий постійно порушує регламент Львівської міської ради. Чергове ігнорування установчого документа він продемонстрував під час учорашньої сесії, коли не виніс на розгляд депутатського корпусу питання про тарифи на теплопостачання. Про це сьогодні, 14 лютого, під час прес-конференції зазначив голова ЛОО партії «ВО Батьківщина», заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькович .

«Оскільки минулого четверга не було завершено розгляд питання про тарифи, його мали б розглянути на наступному, тобто вчорашньому, засіданні. Але Андрій Садовий під час вчорашньої сесії вкотре порушив статтю 43 Регламенту Львівської міської ради», – зазначив І. Денькович.

Голова ЛМО партії «ВО Батьківщина», заступниця голови фракції у ЛМР Мирослава Бичишин підтвердила, що регламент у стінах львівської мерії дійсно порушується постійно. За її словами, 90 відсотків зі всіх проектів ухвал, підготованих до розгляду на пленарних засіданнях, депутати отримують для ознайомлення за два-три дні, тоді як регламент для ознайомлення передбачає два тижні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *