ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати знову розглядатимуть питання облігацій та бюджет розвитку

|

Завтра по обіді продовжить роботу сесія міської ради Львова. На це засідання буде винесено кілька питань, що свого часу викликали значний резонанс і в депутатському середовищі, і серед львів`ян загалом.

Зокрема, йдеться про випуск муніципальних облігацій для здійснення запозичень до міського бюджету, про затвердження переліку об’єктів, видатки на які у 2007 році проводитимуть за рахунок міського бюджету розвитку, про затвердження видатків ради на 2007 рік, про затвердження попереднього договору, укладеного між Львівською міською радою та ТзОВ „Клуб професійного футболу „Карпати”.

Також під час цього засідання заплановано розглянути положення про преміювання працівників виконавчих органів Львівської міської ради, питання про внесення змін та доповнень до ухвали міської ради від 27.04.2006р. № 1 «Про проходження служби в органах місцевого самоврядування та умови оплати праці Львівського міського голови А. І. Садового» та питання про внесення доповнень у додаток до ухвали міської ради від 19.02.2006р. № 219 «Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *