ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці викрили ще одну будівельну аферу

|

ДПА у Львівській області повідомляє про викриття ще однієї будівельної афери у Львові. За даними сайту, за матеріалами, що їх зібрали податківці, слідче управління УМВС України у Львівській області порушило кримінальну справу за фактом умисного ухилення від сплати податків щодо громадянина Т., заступника директора двох приватних підприємств.



Правоохоронці встановили, що громадянин Т. вчинив злочинні дії з метою залучення коштів громадян під приводом спорудження за кошти пайовиків ПП “Б” та ПП “І” житлових будинків у Львові, на будівництво яких проектно-кошторисної документації та дозволу на виконання будівельних робіт Львівської міської інспекції державного архітектурно-будівельного контролю вказані підприємства не мали та власником чи орендарем цих земельних ділянок не були.

З травня 2004 року по квітень 2006 року гр. Т. уклав договори з громадянами про пайову участь у будівництві, згідно з якими підприємства прийняли вказаних громадян у пайову участь у будівництві будинків з подальшою передачею їм квартир. Кошти громадяни вносили готівкою в касу підприємств або на їх розрахунковий рахунок. При цьому бюджет держави від здійснення цих операцій жодних надходжень не отримав.

Нині здійснюють супровід розслідування кримінальної справи з метою відшкодування завданих державі збитків, оскільки Т., як вважають податківці, умисно ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах: по ПП “І” – на загальну суму 3,9 млн грн, по ПП “Б” – на загальну суму 424 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *