ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція викрила підпільну гуральню у Львові

|

Підпільну гуральню викрили в обласному центрі працівники податкової міліції Львова, передає інтернет-сайт ДПА у Львівській області.

Було виявлено трьох громадян, які за місцем свого проживання організували підпільне виробництво та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв.

Після збору необхідних доказових матеріалів працівники податкової міліції отримали постанову Сихівського районного суду м. Львова на проведення примусового огляду житла зазначених громадян.

Під час оглядів встановлено, що ці громадяни масово виготовляли фальсифіковані алкогольні напої шляхом розбавлення етилового спирту водою, розливання його в скляну тару та наклеювання на неї етикеток з назвами горілок різних виробників.

У “бізнесменів” виявили та вилучили 77 літрів незаконно виготовлених фальсифікованих алкогольних напоїв, які під час проведення експертного дослідження визнано такими, що становлять загрозу для життя та здоров’я людей.

За цими матеріалами працівники податкової міліції порушили 3 кримінальні справи за ч. 3 ст. 204 ККУ (незаконний обіг підакцизних товарів).

конецформыначалоформы Протягом січня 2007 року працівники податкової міліції Львова викрили 10 злочинів у сфері оподаткування, з них 5 – за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, 3 – у сфері незаконного обігу підакцизних товарів та 2 – за іншими статтями Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *