ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОДА провели нараду щодо підготовки до Міжнародного економічного форуму

|

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак 2 лютого провів нараду з питань проведення у 2007 році міжнародних заходів інвестиційно-промоційного спрямування. Про це повідомив офіційний сайт ЛОДА. Зокрема, під час наради обговорили міжнародні економічні форуми та інвестиційні ярмарки, які традиційно проводять у Львові уже шостий рік поспіль.

Їхнє основне завдання – презентувати офіційним і діловим колам міжнародного співтовариства та України Львівщину як регіон, сприятливий для вкладення інвестицій та ведення бізнесу, формувати позитивний імідж області на міжнародних інвестиційних ринках.

Результатом роботи є позитивна динаміка надходжень іноземних інвестицій у регіон, збільшення обсягів виробництва та експорту товарів, надходжень у бюджет.

Водночас формат форуму та ярмарку вже протягом шести років не змінювався, тому проведення наступного форуму та ярмарку потребує якісного оновлення та нових підходів до формування їх програми, завдань і учасників, вибору часу та місця проведення.

„Інвестиційний ярмарок цього року повинен орієнтуватися на стратегічного інвестора і до його роботи буде залучено ті райони й міста, які мають серйозні інвестиційні пропозиції”, – наголосив Валерій П’ятак.

Валерій П’ятак доручив підготувати та провести конкурс, за результатами якого визначити основного виконавця – адміністратора форуму, який би забезпечив новий формат проведення форуму цього року – від представлення інвестиційних проектів і пропозицій до вибору та запрошення відповідної аудиторії зацікавлених інвесторів.

Для підбивання підсумків конкурсу створюють спеціальну комісію з числа фахівців галузевих управлінь облдержадміністрації, Львівської міської ради та депутатського корпусу.

Для участі в конкурсі необхідно подати інформацію про підприємство (організацію) та концепцію VII Міжнародного економічного форуму у Львові у 2007 році, у якій докладно представити порядок підготовки, програму проведення, учасників та джерела фінансування.

Конкурс заплановано провести до 1 березня. Його організацію покладено на головне управління економіки облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *