ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник боротиметься за Хилюка до «останнього патрона»

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник сьогодні під час прес-конференції запевнив, що боротиметься за голову ДПА у Львівській області Віталія Хилюка «до останнього патрона». Підтвердивши, що проти головного податківця області ведуть «кулуарні ігрища». «Я не хочу розкривати секрети, щоб не нариватися на контргру, але відбуваються кулуарні ігрища», – сказав голова ОДА.

Петро Олійник також високо оцінив професійні та моральні якості Віталія Хилюка, навівши приклади з цифрами: відшкодування ПДВ – 0,4 млрд грн, близько 1,6 млрд грн вилучення з тіньового обігу грошей. «Маленькі закиди щодо податкової області є, але після Медведчука жодного великого скандалу, пов’язаного з обласною податковою, не було», – зазначив Петро Олійник.

«Я відчув, що це людина високих моральних якостей. Нам можна багато чим дорікнути, бо ми прийшли у неспокійний час. На долю Хилюка випав складний постмедведчуківський процес. Я горджуся цією людиною. Хилюк ніколи не виконував жодних політичних, кулуарних замовлень щодо бізнесу. Через те в нас з’явилося багато ворогів», – продовжував голова ОДА.

Подякувавши за мужність та виваженість податківця та його команди, Петро Олійник наголосив, що «боротиметься за цю високоморальну людину «до останнього патрона».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *