ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник їздив до Червонограда

|

Сьогодні голова ЛОДА Петро Олійник їздив до Червонограда, передає прес-служба ЛОДА. Метою поїздки було вирішення проблемних питань міста і, передовсім, енергетичних.

За словами керівника області, найактуальнішою проблемою для Червонограда є енергопостачання як самого міста, так і промислового комплексу, оскільки всі енергопостачальні системи є найстарішими на західній Україні.

Під час наради П. Олійник зазначив, що в цьому році ВАТ „Львівобленерго” виділило 57 млн. грн. з інвестиційної програми на реконструкцію мереж та стабілізацію енергозбереження області.


Голова ОДА дав доручення керівництву ВАТ “Львівобленерго”, ДХК „Львіввугілля”, Червонограда та Сокальській районній державній адміністрації визначити перелік найпроблемніших об’єктів, у які необхідно інвестувати кошти.

У Червонограді впродовж жовтня-грудня 2006 року відбулося більше тридцяти аварійних відключень споживачів електроенергії. На звернення Червоноградської міської ради та голови ЛОДА до керівництва ВАТ „Львівобленерго” щодо покращення енергозбереження об’єктів Червонограда, Соснівки та смт. Гірник, правління ВАТ „Львівобленерго” розробило заходи для поетапної заміни кабельних мереж.

У 2007 році заплановано заміну 13,25 км електромереж на суму понад 2 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *