ОСТАННІ НОВИНИ

Новоженець вважає, що голів прикордонних РДА на Львівщині таки змінять

|

На думку депутата Львівської обласної ради Ростислава Новоженця, на Львівщині голів прикордонних РДА таки змінять.

«Пацани обов’язково реалізують те, що вони говорять. Хоча іноді мені видається дивним, що йдеться про прикордонні райони», – наголосив під час сьогоднішньої прес-конференції Ростислав Новоженець.

«Я вірю інформації, що планують замінити голів прикордонних РДА. Ющенко «здав» усіх міністрів, лишився ще один – Гриценко. Після того, як Президент «здасть» його, настане черга голів облдержадміністрацій, їх теж «здадуть». Дійде черга до Олійника. А наслідком відставки голови ОДА стане відставка всіх голів РДА. Далі – справа техніки. Сказали, що візьмуть прикордонні регіони, для чого бавитися з прикордонними районами – візьмуть все», – підсумував депутат.

За його словами, наразі у прикордонні війська західного регіону активно набирають громадян родом із Донеччини. «Це також робота на перспективу, і потрапити туди стало неймовірно престижно. У розмовах із яворівчанами йде витік певної інформації, що кілька поважних осіб, дітей поважних людей із Донецька вже перебувають у прикордонних військах, а звідти дуже просто потрапити на митницю», – наголосив Ростислав Новоженець.

Після візиту Віктора Януковича на Львівщину на шпальтах центральних газет з’явилася інформація про те, що прем’єр-міністр планує замінити голів прикордонних РДА Львівщини.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *