ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада планує виділити на розвиток туризму 300 тис. грн.

|

Львівська обласна рада цього року з обласного бюджету на програми з розвитку туризму в області планує виділити 300 тис. грн. Про це повідомляє офіційний сайт облради.

Цього року серед інших нових туристичних маршрутів уперше планується впровадити маршрути етнічними українськими землями, на теперішній польській території. Про це повідомив на засіданні постійної комісії з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму Львівської обласної ради заступник начальника управління культури та туризму ЛОДА Андріан Кліщ.

Також, за його словами, готується інформаційно-пізнавальний прес-тур для іноземних туроператорів та представників ЗМІ основними історико-архітектурними та культурними об’єктами Львівщини.

Для популяризації туристичної привабливості Львівщини будуть видані туристичні путівники про райони області. Також у районах проводитимуться семінари-тренінги щодо розвитку сільського туризму. У липні у Турківському районі у рамках підпроекту „Літо в Карпатах” відбудеться фестиваль „Бойківські Фестини”. У вересні у Сколівському районі у рамках підпроекту „Карпати кличуть” управління культури і туризму виступить співорганізатором фестивалю „Тустань 2007”. У Перемишлянському районі відбудеться фестиваль „Свято ремесел” та інші.

У 2007 році у Львові відбудеться Другий міжнародний туристичний форум. У його рамках планується підписання меморандуму про співпрацю із визначенням конкретних заходів щодо реальної співпраці між представниками шести країн Євро-Карпатського регіону: України, Польщі, Чехії, Угорщини, Румунії, Словаччини. Про це було досягнуто домовленості минулого року, під час Першого міжнародного туристичного форуму. Заплановано також проведення Шостої міжрегіональної конференції „Розвиток історико-технічного туризму „Карпатський трамвай”. Також туристичний потенціал Львівщини буде представлений на міжнародних виставках та ярмарках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *