ОСТАННІ НОВИНИ

Єремеєв об’єднує свої облгази в асоціацію

|

ВАТ «Закарпатгаз», «Волиньгаз», «Львівгаз», «Чернівцігаз», «Івано-Франківськгаз» і «Чернігівгаз» ініціюють створення Всеукраїнської асоціації підприємств з газопостачання і газифікації.

Про це на прес-конференції повідомив голова наглядової ради «Закарпатгаз» Любомир Шершун.

«Ми виступаємо з ініціативою створення всеукраїнської асоціації газорозподільних компанії, запрошуємо до участі в ній усі аналогічні підприємства», – сказав Шершун.

За словами топ-менеджера «Закарпатгазу», програму створюваної асоціації презентуватимуть найближчим часом.

Метою створення об’єднання Любомир Шершун назвав об’єднання інтересів підприємств з газопостачання і газифікації для протидії незаконним і корупційним діям окремих представників влади в паливно-енергетичному комплексі, які завдають шкоди національним інтересам держави й українським споживачам.

Пан Шершун також заявив, що колишній заступник голови національної акціонерної компанії (НАК) «Нафтогаз України» Олег Бахматюк не є акціонером згаданих облгазів. «Бахматюк не є акціонером жодного із згаданих облагазів», – сказав він.

Наприкінці грудня міністр палива і енергетики Юрій Бойко в інтерв’ю «Бізнесу» заявив, що колишній власник низки західноукраїнських облагазів продав свої акції екс-заступникові голови НАК «Нафтогаз України» Олегу Бахматюку.

Нагадаємо, ВАТ «Закарпатгаз», ВАТ «Волиньгаз», ВАТ «Львівгаз», ВАТ «Івано-Франківськгаз», ВАТ «Чернівцігаз» і ВАТ «Чернігівгаз» звинувачують НАК «Нафтогаз України» в спробі довести підприємства до банкрутства, а НКРЕ – у спробах позбавити облгази ліцензій на користь компанії «РосУкрЕнерго», повідомляє «proUA».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *