ОСТАННІ НОВИНИ

Навчальна база Інституту Сухопутних військ – найкраща в Україні

|

Найкращою за всю історію існування українських військових навчальних закладів вважає базу львівського інституту Сухопутних військ командувач Сухопитних військ Валерій Фролов. Як передає прес-служба Міноборони, про це він сказав учора. Перебуваючи у Львові під час зборів офіцерів, які відповідають за бойову підготовку в Сухопутних військах.

«Ми обрали для проведення зборів саме цей вищий навчальний заклад тому, що навчальна матеріально-технічна база Львівського інституту Сухопутних військ є найкращою, у порівнянні з тими, що було створено за всю п’ятнадцятирічну історію Збройних Сил України», – сказав він.

За словами командувача, сьогодні концентрація невеликих, проте зосереджених в одному місці, коштів Міністерства оборони України, дає можливість створити найсучаснішу навчальну матеріально-технічну базу для підготовки офіцерів тактичної ланки й об’єднати зусилля оборонно-промислового комплексу і військової освіти щодо забезпечення найсучаснішим обладнанням і програмним забезпеченням потреб навчального процесу.

В. Фролов зазначив, що вдалося скоординувати зусилля науковців і навчальних підрозділів Сухопутних військ у створенні власного програмного забезпечення їх бойової підготовки, командирської підготовки офіцерів, навчального процесу курсантів навчальних закладів Сухопутних військ.

Безпосередньо у Львівському інституті Сухопутних військ Національного університету «Львівська політехніка» упроваджено в навчальний процес вивчення будови бронетанкового озброєння і техніки, створено програмне забезпечення для моделювання бойових дій. У процесі створення єдиного вищого навчального закладу та вдосконалення його матеріально-технічної бази використано комп’ютерні технології, що дає можливість щороку економити кілька мільйонів гривень, які буде залучено до інших програм діяльності Сухопутних військ Збройних Сил України.

Командувач Сухопутних військ ЗС України наголосив, що офіцерів, які відповідають за організацію бойової підготовки у військах, залучили до зборів на базі Львівського інституту Сухопутних військ із метою вивчення методики бойової підготовки підрозділів Сухопутних військ, забезпечення та підтримання заходів безпеки на полігонах Збройних Сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *