ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вимагає від енергетиків якіснішої роботи

|

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до голови правління ВАТ „Львівобленерго” Володимира Матвіїшина з приводу частих аварійних відключень у місті.

«У Львові склалася катастрофічна ситуація з електрозабезпеченням житлових будинків та об’єктів житлово-комунального господарства, яка може призвести до зростання соціальної напруги у місті. Випадки, коли цілі мікрорайони не мають електропостачання, стали системними», – зазначено у повідомленні.

У листі-зверненні до керівництва ВАТ «Львівобленего» мер пише, що особливе занепокоєння в нього викликають випадки відключення електропостачання житлових будинків, обладнаних електроплитами. «Жодного разу ані мешканці Львова, ані підприємства та установи не почули пояснень від обленерго», – стверджує Андрій Садовий.

Також міський голова дорікає енергетикам за те, що вони, у випадку навіть незначних заборгованостей за електропостачання, без попереджень відключають житлові будинки, гуртожитки, державні установи та погрожують зупинити весь міський електротранспорт.

За даними мерії, лише протягом першого місяця цього року на теплопостачальних організаціях зафіксовано 98 випадків припинення електропостачання теплових об`єктів. А на ЛМКП “Львівводоканал” зафіксовано 43 випадки припинення електрозабезпечення водопостачальних об’єктів, загальною тривалістю 33 години.

«Такі відключення призводять до перебоїв з надання послуг населенню та погіршення їх якості», – наполягають у міській раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *