ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник підписав угоду між ЛОДА та Акіматом Мангістауської області Республіки Казахстан

|

Петро Олійник сьогодні, 2 лютого, у Києві взяв участь у підписанні угоди про торгово-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією та Акіматом Мангістауської області Республіки Казахстан. Як повідомляє прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович, підписання угоди відбулося у присутності президентів України Віктора Ющенка та Казахстану Н.Назарбаєва в рамках Року Республіки Казахстан в Україні.

Зокрема, угодою передбачається, що обидві сторони беруть на себе зобов’язання створювати необхідні умови для встановлення й розвитку співробітництва у всіх сферах діяльності на основі рівноправності, взаємної вигоди, з дотриманням законодавства України й Республіки Казахстан. Крім того, угодою передбачено співпрацю в таких галузях як промисловість, сільське господарство, транспорт, торгівля, наука, техніка та інші.

Петро Олійник та Кримбек Кушербаєв, який представляв Акімат Мангістауської області Республіки Казахстан, домовились про створення спільних підприємств, торгових домів, ділових, культурних та регіональних інформаційних центрів, здійснення обміну офіційними делегаціями та фахівцями в різних галузях господарської діяльності.

Петро Олійник та Кримбек Кушербаєв домовилися і про встановлення та підтримку постійних зв’язків між установами науки, культури, охорони здоров’я, туризму та спорту, та між громадськими організаціями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *