ОСТАННІ НОВИНИ

У справі Гонгадзе буде ще одна експертиза?

|

У справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе призначено чергову експертизу ДНК. Про це «КоммерсантЪ-Украина»розповіло високопоставлене джерело в Головному слідчому управлінні ГПУ.

Зокрема дослідження ДНК волосся, що раніше не проводилося, з різних фрагментів «таращанського тіла» і ДНК волосся, постриженого з голови загиблого журналіста у віці семи місяців, було призначено на прохання матері Лесі Гонгадзе.

Як матеріал для дослідження буде використано волосся «з різних фрагментів тіла». Передбачається, що порівняння їх ДНК з ДНК волосся, наданого матір’ю загиблого журналіста, дасть остаточну відповідь на питання, належить тіло, знайдене в Таращанському лісі, Георгію Гонгадзе чи ні. «У нас сумнівів з цього приводу не виникає, але за клопотанням матері, на її прохання провести саме цю експертизу, було ухвалено таке рішення», – повідомило джерело.

За його словами, зразки для проведення експертизи уже відібрані. Очікується, що її проведуть в Україні із залученням іноземних фахівців.

Нагадаємо, що в ході досудового слідства у справі про вбивство Георгія Гонгадзе було проведено п’ять експертиз, чотири з яких дали однозначну відповідь: «таращанське тіло» належить загиблому журналістові, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *