ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати погодили проект програми розвитку малого підприємництва у Львові

|


Члени постійної депутатської комісії економічної політики розглянули та погодили проект програми розвитку малого підприємництва у Львові на 2007 – 2008 роки, повідомляє прес-служба міської ради.


На цей рік у бюджеті Львова на реалізацію програми передбачено 100 тис. грн. Головною метою Програми є підтримка ділової активності малих підприємців та ефективна співпраця виконавчих органів міської ради та суб’єктів підприємницької діяльності, їх об’єднань у вирішенні економічних та соціальних питань громади.


Основні заходи, на які буде витрачено бюджетні кошти цього року, – це інформаційна підтримка малого підприємництва через інтернет та засоби масової інформації та участь у Регіональному фонді підтримки підприємництва, співзасновником якого є міська та обласна ради. Інформаційна підтримка передбачатиме надання консультації підприємницьким структурам стосовно змін у податковому законодавстві, механізму отримання різних дозволів та погоджень для започаткування підприємницької діяльності, організації семінарів, конференцій, та “круглих столів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *