ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра в УКУ говоритимуть про статеве виховання молоді

|

Церква та держава спільно розглянуть питання статевого виховання молоді. Завтра, 31 січня, в Українському Католицькому Університеті відбудеться семінар щодо актуальних питань зі статевого виховання молоді.

Як повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків Українського Католицького Університету, участь у семінарі візьмуть як представники Церкви, так і представники Управління освіти. Це будуть спеціалісти різних напрямів: богослови, педагоги, медики, психологи, особи, задіяні у працю із молоддю, катехити, учителі християнської етики, студенти і наукові працівники УКУ.

Протягом семінару учасники розглядатимуть питання актуального стану молодіжної статевої свідомості та культури, екології соціокультурного середовища, вимоги, труднощі, виклики та можливості, які стоять перед особою, яка займається статевим вихованням молоді, а також оцінюватимуть зусилля Церкви, урядових і неурядових організацій, спрямовані на гідне виховання статевого компонента – як частини особистості молодої людини.

У межах семінару відбудеться презентація напрацювання Комісії у справах катехизації при Патріаршій курії УГКЦ та Катехитично-Педагогічного Інституту УКУ – посібник «Тіло – Храм Святого Духа». Програма статевого виховання (17-18 років), яка наприкінці 2006 року побачила світ у видавництві „Свічадо”, по-друге – мультимедійна студія „Свічадо”, що вже рік існує при видавництві, презентуватиме свої доробки, а це 16 дисків із релігійною музикою та фільмами – для ширшого загалу.

Після презентації у Львові представники студії проведуть прес-конференцію для журналістів Тернополя, де репрезентують свої напрацювання жителям цього міста на концерті молодіжної релігійної пісні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *